when I feel unsure, I think of you and how you looked at me..

Veckan har bestått av match som slutade 4-4, de spelar otroligt fult och fick en väldigt ful tackling på mig så nacken är lite konstig men det ska inte få stoppa mig, it's payback time ! Blir kul när de kommer till Boden. Annars har jag haft körlektion och bokat teori och uppkörning men jag tänker inte tala om när det blir ;p Sen har jag tränat och nu är det äntligen jullov, så skönt, är så oerhört less på skolan nu..

På söndag har jag match igen och en av mina solstrålar, Lina fyller 18 då ;b Happy B-day till dig : ) <33
Nej, nu ska jag fixa en lite present till den underbara lilla figuren ;b



Puss ;-*

A moment that's mine..

Just nu sitter jag här och väntar på att Vm-finalen ska börja, så spännande, finns inget bättre än att se på riktigt grym innebandy, Sverige-Finland ! Annars händer inte så mycket, klarade repetitionsfasen i fredags så nu blir det att boka teori och uppkörning : )

Igår var jag i Luleå typ hela dagen och handlade lite julklappar, har fortfarande några kvar att köpa men har en aning om vad jag ska ge till alla så det ska nog gå ganska fort att hitta de också, annars finns ju alltid cdon ;b

Känner att jag skulle behöva sätta mig och plugga nk men jag orkar typ inte, att sitta och läsa om lipider och monosackarider är inte så jättekul faktiskt enligt mig, men ska försöka plugga lite men det får bli efter finalen, nu laddar jag ist : ) Har dessutom match mot Gammelstad på onsdag, förhoppningsvis får jag spela, eller jag borde ju få det, har tränat mycket så : )

Ge oss ett till vm guld : )




Puss ;-*

lesslessless..

Upptäckte nyss att internet inte fungerade så var och kollade vad som var felet och självklart så hade bärbara telefonen blivit ikopplad igen vilket leder till att internet inte fungerar, så var och drog ur sladden, för Internet måste jag ha med tanke på att jag går samhälls. Annars så försöker jag plugga filosofi men det går bara inte, så tråkigt ! Ska väl och träna om ca 1 och ½ h så då kanske man kan bli lite mer positiv, allt känns bara jobbigt och mitt huvud mår inte tillräckligt bra just nu för 2 st prov : / Dessutom är de 2 proven filosofi och naturkunskap, väldigt inspirerande alltså, inte : / Nej, nu ska jag fortsätta plugga : / : /




Puss ;-*


another day passes by..

I morse vaknade jag med en väldigt konstig värk i mitt huvud, kom knappt upp ur sängen så bestämde mig för att sjukanmäla mig och det har inte blivit bättre under dagen, mår riktigt dåligt och undrar om förkylningen som varit på gång har brutit ut nu : / måste däremot ta mig in till skolan och annat imorgon, har nämligen körlektion, men jag slutar ändå 11.30 så det ska jag nog orka med. Om 2 h och ½ h så börjar träningen och jag vill verkligen träna : / kanske ska försöka trycka i mig lite ibumetin så att jag får fara och träna, det är ju så kul just nu så vill inte missa något : /

Igår jobbade jag på julgalan och kan ju inte direkt säga att den var i toppklass, var ju ganska dåligt att Brolle knappt hade lärt sig en del låtar. Så satt mest och vaktade kläderna, satt ju i garderoben men kvällen gick ganska fort ändå.

Nu ska jag fösöka plugga lite filosofi, prov på fredag : /

                          In your atmosphere...

Puss ;-*

truth aint easy..

Vi var alltså och kollade på en rättegång idag, det var en tjej som dragit en annan tjej i håret vilket hade lett till att hon som blev dragen i håret fick svåra skador på rygg och nacke. Ja, vad kan man säga om det då, var ju lite smått konstigt att hon fick så pass stora skador av att någon dragit henne i håret men allt är ju möjligt och hon hade ju läkarintyg m.m så antar att det var sant iaf. Det har ju ökat enormt med anmälningar med liknande som detta jämfört med för några år sen, människor har väl blivit vekare helt enkelt ;b haha nej, skojja bara men i vissa lägen känns det verkligen som att folk överdriver alldeles för mycket, är ju en sak som det här, som hade enorma skador som följd men när det bara gäller småsaker som när ett par gör slut och den ena av de blir helt förstörd. Enligt mig är det saker som gör att man vill hitta bättre, misslyckanden gör ju att man vill nå framgång och jag vill verkligen ha ett liv som kan bli det bästa möjliga livet, jag förtjänar det bästa och det kommer jag alltid att anse : )

What love can't conquer we will : )

På 1 och ½ timme så ska jag och jobba på arenan, ska bli kul : ) nej, nu måste jag plugga filosofi : )

Puss ;-*

You can't break a broken heart...

Vi var ju och spelade match i helgen och vi vann med 5-0, en bra start och är nöjd med min insats även fast vi bara gick på tre backar, men är ju bara att bita ihop, är ju kul att spela även fast jag har enormt ont i kroppen idag : ) Annars så hände väl inte så mycket mer, var i luleå en sväng under lördagen och hittade två tröjor på Gina. Har kommit på att jag alltid hittar kläder på Gina och Cubus, kan knappt gå in där utan att köpa något.

Vi hade ingen träning ikväll, vi skulle jobba ist och ställa ut stolar till julgalan som är imorgon (som vi också ska jobba på). Imorgon ska jag dessutom och se på en rättegång, kommer bli spännande : )


Won't be so easy,
This time to hurt me,
You can try,
And this time Oh Baby,
There are no tears left here to dry,
If you think you can wound me like before
If you think you can do that anymore,
Won't get to far,
NO!

You Can't Break A Broken Heart,
So try your best now baby,
Try your best to break me,
You can't break a broken heart,
No damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart,
There's nothing you can do to me no more,
You can't break a broken heart.


Puss ;-*

Nothing felt as good as when you gazed into my eyes..

Nu är det klart, blir comeback på söndag mot Gällivare borta, blir som ett bra motstånd i min första match för säsongen, Gällivare är ju hur härligt som helst, speciellt den där restaurangen som ligger bredvid sporthallen som har världens godaste oxfilérulle, mums! sen gillar jag hallen också så det blir helt perfekt.  Det blir att köra järnet helt enkelt, har ju absolut ingenting och förlora och jag kan lita ganska mycket på min rutin också så det kommer nog gå bra, man måste bara tänka positivt varje byte helt enkelt.
Annars händer inte så mycket annat i helgen, blir att ta det lugnt och läsa lite teori, jag är just nu på repetitionsfasen och den går oerhört segt, blir helt tokig! vill att det ska gå fort så att jag kan få körkortet snart för jag kör ju inte dåligt, måste bara fixa teorin just nu!

Just nu sitter jag och kollar på lite klipp från One Tree Hill, jag älskar verkligen den nya säsongen, den är helt grym och Jaime är ju hur söt som helst!


Nothing about me has changed
I can never be perfect




Nu väntar John Blund.. : )
Pusss ;-*


RSS 2.0