sommaaar ; )

bara 2 veckor kvar till skolavslutningen nu !, tiden går fort, nästan för fort, har ju faktiskt bara 1 år kvar tills jag tar studenten nu. Nu sitter jag här och lyssnar på Kate Voegele, så jävla bra alltså! Hon har helt klart gjort den bästa versionen av hallelujah hittills. Snart bär det av till styrkehallen med Maja, det ska bli jävligt skönt att köra med lite vikter, en del grejer tar inte på mig längre ( inte för att skryta ) : ) sittups, ryggups och sånt tar inte ett piss och göra utan vikter längre, men det blir väl så efter att ha kört programmet i 3 år. ajja, nu bär det iväg.. hoppas Ida kommer hem snart : ) pusss



image14

prov suger..

Kul rubrik jag fick till där, men så går det när det är sent och man håller på att somna. Min pappa kom hem halv fyra i morse och han hade ramlat på gruset med cykeln så han har skrapsår på en sida av ansiktet, tycker så synd om han ! Kommer ju ihåg själv hur ont det gjorde när man hade gjort det själv, enda skillnaden blir väl att pappa var lite påverkad och det kan man ju inte riktigt säga att Isabelle 8 år var, hade nog gått väldigt illa då.

Jag har Nk-prov i morgon och jag känner på mig att det kommer att gå åt helvete, men nog fan ska jag försöka att göra mitt bästa när jag sätter mig inne i Nk-salen i morgon, ska ta ut Nk proffset i mig, om jag kan hitta henne förstås. Får väl hoppas på det bästa iaf. Helgen har då i alla fall bara handlat om plugg och jag kan inte vänta till sommaren längre, även fast jag inte fick sommarjobb. Det är piss egentligen.

Nej, känner inte att jag kan skriva nå mer för då kommer jag bara skriva något fel med tanke på att jag är trött, så over and out.

puss

image13

helghelghelg

I helgen så har jag sett A walk to remember ( en gång till ), jag vet inte vad det är med den filmen som gör mig så fast, kanske är att man drömmer om det men vet att det aldrig kommer att inträffa. Att hitta en person som kan älska en så pass mycket måste bara vara omöjligt.
Såg också på körslaget, Lina var ju där och man fick ju till och med se henne på tv så det var ju kul, Ida var ju här samtidigt, hon är lite filosofisk, hon kom på att jag och hon bara har på oss 5 år att gifta oss på dem speciella datumen 08-08-08, 09-09-09, 10-10-10, 11-11-11 & 12-12-12, hon kom då också på att då är vi som äldst 32, haha ( givetvis fel ) det ska ju nämligen vara 22 : ) Fast det är lugnt Ida, vi kan ju gifta oss när vi är 110 också som du föreslog : ) Nu orkar jag inte skriva nå mer : ) pussis
image12

RSS 2.0