2 uppdateringar på 2 dagar, wow!

Haha, jag känner mig extremt flitig och skäms lite över att Evelina inte får ta del av vad som händer här i Sverige (iaf från min sida). Jag har idag skrivit spanska prov (gick sådär) och lämnat in nk hemprovet vilket gör att jag har sovmorgon till 2 imorgon, snacka om sköönt! : ) Fick även reda på att jag mest troligt är ledig på fredag (vet inte om vi har filosofi än), skönt att man snart tar studenten så att alla lektioner upphör : ) Har även testat min nya lock/platt tång idag och den var superbra, testade bara en av locktångs sakerna och blev rätt så nöjd med det, kan lägga in bilder på hur det blev : ) Jag har iaf haft min adidas jacka idag, så grymt nöjd över att jag hittade en som kostade endast 300! i Sverige : )

I'll see you later ;p Hugs and Kisses : )


Dags för uppdatering ;p

I fredags var jag och inhandlade 3 par skor varav två par som ska användas vid studenten, ett par är ballerina och det andra paret är med lite klack, lägger in bilder på de här nere. Nu är det bara 3 veckor kvar till studenten : ) : ) Sista slutspurten med detta som måste göras:
Måndag: Nk hemprov (vill lämna in den så snabbt som möjligt), spanska prov
Tisdag: Franska slutprov
Onsdag: Röntgen 07.45 på min nacke
Torsdag: Franska bokredovisning och jobba (mest troligt, ska ringa chefen och kolla så att vi var överens om det)
Fredag: Ingenting : ) Betygen sätts på måndag och jag hoppas på det bästa !

Här i veckan fick jag hem röstkortet, var ganska trevligt, kände mig väldigt vuxen när jag höll i det, ska nog rösta ändå, måste bara sätta mig in i det och välja rätt kandidater : )  Vi bestämde också att det blir pdol igen, såå kul, vill verkligen se Hassle, han är för grym!
Förra veckan fick jag besöka vårdcentralen och hade då 30 i sänka (man ska ha 10) så då blev jag lite orolig, men den hade gått ner till i måndags då jag hade 19, så nu är jag ganska pigg, lite ont i öronen och halsen fortfarande men det går nog helt över snart : )

Puss från jag som tar studenten snart :D:D:D !



RSS 2.0