cup till helgen..

JDM i Piteå till helgen, ska bli kul : ) hostan har försvunnit och jag mår bättre : ) häärligt : ) Ska dela rum med Lina, Evelina & Maja, det kommer bli intressant : ) Evelina paxade direkt första duschturen och jag sa då, snäll som jag är att jag kan duscha sist nu i helgen ( JA, vi avgjorde det redan i kväll på träningen ) för jag kan leverera under stress : ) haha! så det så : ) Var det ändå jag ville säga : ) skriver om hur det gick : )

image7 PUSs ;-*

kanske dags att uppdatera : )

I kväll så har jag och Lina varit ute på promenad i 1 och ½ timme, det kan man kalla sportigt, jag gick in i chocktillstånd när hon skrev ett sms och frågade om vi skulle ta en promenad : ) haha !. Det var en trevlig tur : ) även fast Ricco var lite smått jobbig : ). Annars så har vi ju påsklov nu och jag sover mest : ) känns nästan som att det är det ändå jag gör ibland : ) Det är ju kul enligt mig : ), Nu till helgen ska vi på cup och det ska bli kul, hoppas bara att hostan hinner gå bort, men det tror jag nog, jag ska då i alla fall träna i morgon så : ) I söndags så var vi hos min moster, mormor var med : ) haha, vilken kvinna !, i bilen frågar hon om vi tror att Mats och Siw kommer, vi säger, ja vi tror det, för min mamma och pappa var ju redan i bilen, haha ! Det bästa var sen när Carre säger, men det här är ju Siw och Mats, fast han kanske har blivit för gråhårig, och mormor säger då JA! : ) hahah !!
Jag hoppas att mina barnbarn får skratta lika mycket åt mig som jag får åt henne : ) hon är så kuul !. Vad kan man mer säga, ja, kanske, vi var på åberget i lördags och det var riktigt kul : ) Fast det var lite läskigt när jag och pappa går och ropar på Ricco och så plötsligt kommer det upp en älg bredvid mig, rädd som jag är så började jag långsamt gå bakåt till mamma, carre och Maggie, fyy faan vad rädd jag var alltså ! Nu orkar jag inte skriva nå mer, eller kan tillägga att jag och mamma såg the notebook i söndags och den rekommenderas : ) sjukt bra faktiskt : ) Vilken passion ! ajja : ) Här får ni en bild : ) ENJOY : )

Puss godnatt ;-*image6

goodbye...

image5

idag var jag hos min mormor och hon började gråta när hon såg mig, hon är ju så söt ! : ) Började nästan också gråta när hon kramade mig : ) hon är ju så härlig, alltid på bra humör, önskar att jag kunde vara mer som henne ibland : ) Guuuud vad less jag är på att plugga : / det är sjuukt ! jag orkar verkligen inte : / nk är det jobbigaste ämnet jag har i skolan och då blir proven jäkligt svåra också : / Fast i morgon skulle Ida komma och hjälpa mig att plugga så då blir det nog lättare : ) ajja, ska sova..

puss ;-*

helgen närmar sig..

i helgen ska jag plugga, plugga, plugga och åter plugga, det är dessutom nk och matte som jag ska plugga, mina absoluta favoritämnen, INTE ! Jag måste verkligen klara proven, jag orkar inte plugga om igen sen så jag ska ge mig fan på det här : ) I morse så kollade jag på the voice tv och hörde på en ny låt med shayne ward - breathless, han är så jävla het och låten var riktigt bra som ett plus : ) så nu sitter jag här och lyssnar på den : )

kanske skriver mer sen, orkar inte nu : )

pusss

life goes on..

Jag har blivit dålig på att uppdatera här enligt vissa : ) haha : ) Nej, men livet rullar väl på som vanligt så har inte något jättekul att skriva förutom att Ida är lite smått konstig när hon kommer fram till mig och säger att det ligger en massa uppätna mackor på golvet : ) haha : ) vad kan man säga om henne egentligen ? : )

Var ju nyss och kolla på lilla vm och det fick mig att verkligen längta tillbaka till förra årets lilla vm som var helt otroligt kul : ) Miss it ! : )

Pussimage3


RSS 2.0