Min mormor gör mig glad : )

Stockholm var toppen må jag säga. Vi for på torsdag 17/4 17.50 från Boden och kom till Stockholm 07.45. Vi gick direkt och lämnade väskorna på hotellet och efter det så blev det en liten tripp till Mcdonalds för lite frukost, sedan blev det en liten tripp till slottet och blev nästan rädd för vakterna även fast de stod still för det mesta. Efter det blev det shopping, incheckning på hotellet, planering till bion m.m. Bion var en riktig höjdare, när vi sitter och väntar på att bion ska öppna så kommer det två killar ut från tjejtoaletten, lite pinsamt, de hade nämligen tagit fel toalett, de var lite röda i ansiktet. Vi såg 27 dresses och det är definitivt en favorit nu, den var så jävla kul alltså så den rekommenderar jag, efter det var det hem och sova. Kan tillägga att middagen på pizza hut blev jävligt dyr, vi satt där i två timmar, en servitör frågade om vi var från Finland eller Norrland och vi började skratta efter det eftersom det var så jävla tydligt att vi var norrbottningar. Lördagen blev innebandy innebandy innebandy, Iksu vann damernas och Warberg herrarnas final. Det var en så grymt kul resa så det var sjukt. Helt klart en stad jag kan tänka mig att bo i nu.

Igår kväll- idag så har jag varit hos Emilia och kört lite singstar och sett förtrollad, också en film som jag rekommenderar. Det var då Emilia, Evelina, Ida och jag igår och det var jävligt kul det också såklart.

Idag blev det att fara och hälsa på min mormor, vilken söting alltså!, jag frågade henne vad hon tycker om tanten som brukar vara bakom hennes ytterdörr (mormor brukar vara väldigt arg på henne), mormor så då att hon är jätte jobbig och en tidig morgon när hon hade varit utanför mormors dörr så hade mormor öppnat dörren och skrämt henne och nästan skrikit; vad gör du här? det är ju tidigt. Då hade den senila tanten frågat; vart ska jag? och då hade mormor så fyndigt sagt; ja, det får du bestämma själv! : ) haha : ) mormor är ju såklart också virrig : )

I morgon blir det att kolla fotboll, men nu är det bara att natta min alldeles egna kudde : ) här är en snygg globen bild med glittret fallande efter herrfinalen, mer bilder finns på min pixbox : ) puss go natt ;-*
image11

Stockholm om en vecka !!

Nästa helg, så är jag i Stockholm och ser på SM-finalerna i innebandy. SKOJJ !. Aik-Warberg och Balrog-Iksu, det kommer att bli jävligt bra finaler i år, hoppas på att det blir lite bättre arrengemang i år än vad det var förra året. Vi är fem stycken som far och bor på hotell och sånt, kommer att bli jävligt kul. Längtar så att jag kan döö, blir 4 dar i skolan innan det bär i väg på torsdag kväll. Hoppas seriöst att vi får tillbaka våra Nk-prov i morgon, jag orkar helt enkelt inte vänta mer nu, det har gått för lång tid. Dags att natta kudden tror jag : ) Godnatt, här får ni en glad bild på ett par Aik spelare.

image10


Puss ;-*

Cupcupcup... : )

Jag var ju som sagt på jdm i helgen : ) började bra, vann första matchen, for sedan vid 3 till hotellet (stadshotellet i piteå) när vi kommer dit så får vi vårat rum och jag och Maja tar hissen upp och det första Maja gör när hon kliver in i hissen är att hoppa till för att hon blir rädd för sin egen spegelbild : ) haha : ) efter det så står vi och väntar på att hissen ska öppnas (vi har inte upptäckt att det finns 2 sidor att gå av på i hissen) så vi blir nästan arga när inte hissen öppnas, så säger Evelina här, bakom oss : ) haha, så går det när man inte kollat bakom sig, vi tänkte åtminstone att vi skulle gå ut på samma sida som vi klev på men icke det : ) det fortsätter med att vi kliver in i hissen igen, min väska har gått sönder och man är väldigt förvirrad, Maja säger då, akta Bella så att du inte fastnar med väskan i hissen, jag säger då att det är förväntat om det händer : ) det var som sagt inte min dag. Vi får äntligen ett stort rum och vi slår oss till ro tills vi far och spelar en till match som vi också vinner : ). Efter den matchen blev det mat direkt, thai restaurang och jag beställde friterat fläsk, inte bra så här i efterhand : ). Evelina och Lina går i väg med nyckeln till rummet efter maten vilket lämnade mig och Maja till att vänta på dom, men vi var lite smarta så vi bad receptionisten öppna åt oss och det gjorde hon : ) Efter duschen går vi ner till relax avdelningen där vi skulle prata lite om säsongen, några får priser m.m. Jag tar bild på min lillasyster med en ölburk i handen och skickar hem den till mamma och pappa, antar att dom fick en chock, men de visste ju att det var ett skämt : ) Vi går och lägger oss ganska sent för vi fick några skrattil : ) haha : ) Jag och Maja var lite för trötta tror jag, för vi låg bara och skrattade åt allt och alla : ) Efter ett tag känner jag att jag inte mår så bra, Lina frågar hur jag mår och om jag vill ha en värktablett, men precis efter att hon frågat springer jag in på toaletten och spyr, vi tror att min mage inte riktigt tål friterat, det har nämligen hänt förut. Så det blev inget spel om 3-4:e pris och ingen semi för min del, vilket kändes piss, men kroppen orkade verkligen inte, det blev som sagt inte mycket sömn för mig eller de andra i rummet. Stolt över laget som tog igen det där underläget efter Carros hjärnskakning : / En bra helg och ett bra slut på säsongen : )

Puss ;-*


RSS 2.0