my heart is calling for you..

Dags för mitt blogginlägg för månaden ;p jag vet att jag är hur seg som helst på att uppdatera men jag känner mig inte riktigt skrivsugen så ofta. Jag har dragit på mig någon konstig förkylning hursomhelst som vägrar släppa så funderar på att fara och provträna med div 3 för att jag behöver träningen och är jättesugen på att spela just nu ;p så kanske blir att träna imorgon. Blir hursomhelst föreläsning och att göra klart fas c på körskolan imorgon, nästa fas är ju nämligen fordonsfasen och den kommer kräva mycket tid så vore skönt om jag klarade av c den här veckan, fick just 60 poäng på ett hemprov så ska nog kunna klara den på körskolan med tanke på att det är liknande frågor. Var ju på halkbanan i onsdags och det gick väl ganska bra, skönt att det är avklarat iaf så att jag kan koncentrera mig på teorin och körandet just nu så att det kanske kan bli provet och uppkörningen inom en snar framtid ;p Längtar !

På torsdag så ska jag faktiskt jobba, kommer bli kul att tjäna lite pengar : ) Sen måste jag även hinna göra en idrotts uppgift som ska vara inlämnad på fredag, men snart är det ju helg igen ;p haha : ) härligt härligt : ) Har egentligen ganska så mycket att göra just nu så är väl ganska tur att jag inte har så jätte mycket att göra i skolan nu, nog för att jag haft prov idag men det var ju bara data så var inte så jätte svårt, går ju inte direkt att plugga till iaf : )

Just nu sitter jag iaf och ser på hockey, sån underbar sport, om jag hade kunnat åka skridskor så hade jag spelat, nog för att jag tycker att jag inte är så dålig på skridskor, är ju bara min lillasyster som tycker att jag är sämst i världen, hade ju faktiskt skridskor på gympan i fredags och gick därifrån med ett puckmärke på vänster ben efter att ha blivit skjuten, hade ju förstås inga skydd så det var mysigt ! men det får man väl leva med, var kul även fast man fick väldigt ont i fötterna. Ajja, nu ska jag fortsätta se hockeyn ;p Pusshaj !   P.S har varit lite mer flitig på min bilddagbok så ni kan ju gå in där och kolla ;p  heter allthatiwant där ;p






They come and go but they don't know
That you are my beautiful

I try to come closer with you
But they all say we won't make it through


RSS 2.0