Moving mountains..

Nu tänkte jag faktskt uppdatera och förhoppningsvis funkar Internet så pass länge så att det här kommer synas. Jag har nu lagt innebandyn på hyllan, för anser att Ibk Boden inte står för något av det jag älskade med föreningen längre, nu handlar allt om pengar i stället för att ha kul och utvecklas så inge mer innebandy för min del alltså. Känns både tråkigt och bra. Jag kommer självklart sakna innebandyn, det har ju faktiskt varit en stor del av mitt liv i 10 år nu, men jag ska testa mina vingar och se om jag kan bli en ännu bättre människa utan den för helt ärligt, ibland har den varit så påfrestande att jag velat spricka alltså. Så jag går vidare mot ljusare tider (förhoppningsvis), för vill verkligen inte vara en människa som ser tillbaka på sitt liv som ett misslyckande eftersom man satsat på en sport med svår och jobbig framtid, jag vill hellre få ett bra jobb och ett fint liv med folk jag älskar, det är allt jag behöver : )

Skolan är ganska så jobbig just nu, har ganska mycket läxor och inte mycket tid, men jag gör så gott jag kan och det kommer nog räcka hursomhelst. Just nu tänker jag mycket på framtiden, vad ska hända efter gymnasiet? Ska jag plugga? Ska jag jobba? men jag tänker positivt och hoppas på att allt blir bra : )

Ikväll bär det av till gymmet igen, ska träna upp mig lite nu, det behövs : ) Jag fyller förresten 18 om ca 11 dagar, grattis till mig själv i förskott : ) haha : ) blev ett långt inlägg (för att vara jag alltså) : )

Daniel <3 I'm so thankful that I found everything that I've been looking for..





Puss <3

wake me up when september ends..

Så har september börjat, jag hatar verkligen september, varför föddes jag i världens sämsta månad ? är väl tur att jag fyller den 29:e iaf, är ju nästan oktober iaf, har iaf världens konstigaste temperament under september, troligtvis på grund av att en massa skit händer.. ajja, är väl snart över så jag slipper skitet. Jag fyller som sagt 18 den 29:e och den 28:e så är det seriepremiär med innebandyn, kommer bli grymt skojj : ) skolan har ju dragit igång och har fått ett ganska så chill schema alltså, så ska inte klaga på det iaf : ) Har iaf skaffat nya Göran bilder till skåpet som ska vara där under vårt sista år, sjuukt egentligen : ) känner mig verkligen inte som en 3:a, eller i såna fall 3:a på lågstadiet : ) 23 dagar kvar till 18-års dagen iaf, har redan fått två presenter, en plattv av mamma och pappa och världens finaste armband av Danne så : ) nu ska jag leta reda på lite ny mussiik : ) puss ;-* Göran bilderna är med också : )


RSS 2.0